Reuters: Erdoğan başkent Ankara'da seçimleri kaybedebilir

Reuters: Erdoğan başkent Ankara'da seçimleri kaybedebilir

Reuters, Türkiye'de yerel seçimler öncesinde yayınladığı haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisi AK Parti'nin Ankara'da seçimleri kaybedebileceğini öne sürdü.

Reuters, Türkiye'de yerel seçimler öncesinde yayınladığı haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın genel başkanı olduğu AK Parti'nin seçimleri kaybedebileceğini öne sürdü.

Ajansının yayınladığı haberde, Ankara'da yaşayan ve 31 Mart seçimlerindeki kararıyla ilgili konuşan İsmail Akın isimli bir vatandaş yer aldı.

Reuters'ın haberinde, 20 senedir AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen Akın, bu seçimde AK Parti'ye oy vermeyeceğini, bunun sebebinin ise bozulan ekonomiden dolayı dükkanını kapatmak zorunda kalması olduğunu ifade ediyor.

Reuters, anketlerin AK Parti'nin Ankara'yı kaybedeceği yönünde olduğunu belirterek, gazeteci Murat Yetkin'in görüşlerine de yer veriyor.

Yetkin, AK Parti'nin Ankara'yı kaybetmesinin, genel bir düşüşün habercisi olduğu fikrine sahip.

Londra merkezli haber ajansı Reuters, aktardığı haberde 31 Mart seçimleri öncesi Türkiye'de seçmenin fikrini etkileyecek temel olgunun ekonomi olduğu fikri üzerinde duruyor.

Habere göre bozulan ekonomik durum, AK Parti'nin yerel seçimlerde bir mağlubiyet yaşamasına zemin hazırlayacak.

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.