Rus Halkı Ülkesinden Memnun Değil

Rus Halkı Ülkesinden Memnun Değil

Yapılan bir ankete göre, Rus halkının yüzde 73'ü Rusya dışındaki ülkelerde yaşamayı arzuluyor.

Yapılan bir ankete göre, Rusya halkının yüzde 73'ü Rusya dışındaki ülkelerde yaşamak istiyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan ankete katılanların yüzde 23'ü Rusya'da yaşamaktan memnun olduğunu dile getirirken, yüzde 4’ü ise kararsız olduğunu söylüyor.

QHA'nın haberine göre, Rusya’yı terk etmek isteyenlerin yüzde 7'si Avusturalya’da yaşamayı hayal ediyor. Halkın yüzde 6’sının ise Almanya’da yaşamak istediğini belirtiyor. Ankete göre yüzde 6'nın tercihi ise İtalya..

Ankete katılanların yüzde 5'i ise ABD'de yaşamak istediğini açıklıyor. Bu ülkeleri ise, İspanya, Kanada ve İsviçre, Fransa, Finlandiya ve İsveç takip ediyor.

Rusların yaşamak istediği diğer ülkeler arasında BAE, Japonya, Çin, Kore, Hindistan, Mısır, Fas, Kanarya Adaları, Danimarka, Lüksemburg, Yunanistan, Andorra, Monako, Hollanda, İzlanda, Belçika, Bulgaristan, Letonya, Litvanya, Estonya, Gürcistan, Ukrayna, Belarus, Brezilya, Ekvador, Küba ve Jamaika yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.