Rusya: ABD'nin Ukrayna'ya yardımları sonuç vermeyecek

Rusya: ABD'nin Ukrayna'ya yardımları sonuç vermeyecek

Rusya'nın Washington Büyükelçiliği, ABD'nin Ukrayna'ya silah tedariğinin herhangi bir sonuç vermeyeceğini savundu.

Rusya’nın Washington Büyükelçiliği’nin Telegram hesabından yapılan açıklamada, “ABD’nin Ukrayna’ya yeni askeri yardım paketi dikkatimizi çekti. Washington’un, Kiev’deki müşterilerine aralıksız olarak silah ve para pompalaması çoktandır kimseyi şaşırtmıyor. ABD idaresi, kendi halkını yok eden ve inkıyat içinde ülkemize karşı vekalet savaşı yürüten konuğunu eli boş evine gönderemezdi. ABD, Ukraynalılara askeri amaçlı en tehlikeli ürünler dahil her şey tedarik etmeye hazır. Yeter ki başarısız olan karşı saldırıyı bir şekilde ayakta tutma fırsatını sağlamak” ifadesine yer verildi.

Ukrayna ordusunun hiçbir hedefe ulaşmadan büyük asker ve teçhizat kayıpları verdiğini belirten Büyükelçilik, ABD’li uzmanların büyük kısmının bunu kabul ettiğini kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Washington’u, Kiev rejimine durmadan yardım paketlerini vermenin sonuç vermeyeceğini anlamaya çağırıyoruz. Batı’nın çabaları, karadaki durumu değiştirecek güçte değil. Yalnız çatışmanın uzamasına, yeni can kayıplarına ve yıkımlara yol açıyor. Özel askeri harekat, belirlenen tüm hedeflere ulaşılana kadar devam edecek.”

Kaynak: Sputnik

tg-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.