"Sadece siz üzüleceksiniz diye üzülüyorum"

"Sadece siz üzüleceksiniz diye üzülüyorum"

Halep'te rejime karşı savaşan Türkiyeli bir savaşçının görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Halep'in kuşatma altındaki bölgesinde bulunan Türkiyeli muhalif bir savaşçının görüntüleri kardeşi tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Son bir mesaj olarak gönderildiği anlaşılan videoda savaşçı, "Allah böyle diledi böyle olacak. Benim tek üzüldüğüm sizlersiniz. Siz üzüleceksiniz diye ben üzülüyorum. Allah'a emanet olun" ifadelerini kullanıyor. 

Kardeşi, adının Harun olduğunu belirttiği abisinin tüm parasını rejim güçlerinin eline geçmemesi için Halepli bir kadına verdiğini söyledi.  

Rus uçakları ve Şii milis güçler tarafından desteklenen Suriye rejim güçleri, Doğu Halep'i tamamen ele geçirebilmek için son saldırıya hazırlanıyor. Muhaliflerin kontrolü altında bulunan iki mahalle, yoğun bombardıman altında. Saldırılarda kullanılan yasaklı fosfor bombalarının saçtığı ateş caddeleri kaplıyor. Doğu Halep'te yaralılar enkaz altında kurtarılmayı beklerken, cesetler caddeleri kaplıyor.

Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.