Sancar: HDP'yi kapattırmayacağız

Sancar: HDP'yi kapattırmayacağız

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partilerini kapattırmayacaklarını ve kapatma hamlesini boşa çıkaracaklarını söyledi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partilerini kapattırmayacaklarını ve kapatma hamlesini boşa çıkaracaklarını söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Sancar, Ankara'da bir otelde düzenlenen HDP Parti Meclisi (PM) toplantısının açılışında yaptığı konuşmada partinin kapatılma hamlesini boşa çıkaracaklarını öne sürdü.

HDP'yi fikriyat ve teşkilat olarak sonuna kadar savunacaklarını dile getiren Sancar, Türkiye'de siyasi dengeleri belirleme gücüne sahip olduklarını ve kapatma davasının sonucu ne olursa olsun bu gücü kullanmaktan vazgeçmeyeceklerini belirtti.

Bu gücü hayata geçirecek yollarının, imkanlarının ve seçeneklerinin bulunduğunu öne süren Sancar, "Öncelikle parti çalışanlarımız ve seçmenimiz, tabanımız ve Türkiye'nin bütün demokrasi güçleri buna inansınlar. HDP, yoluna devam edecektir. HDP'yi kapattırmayacağız, kapatma hamlesini boşa çıkaracağız. HDP'yi büyüterek, yoluna devam ettireceğiz" dedi. 

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.