Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelmişti: Halil Falyalı silahlı saldırıda öldürüldü

Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelmişti: Halil Falyalı silahlı saldırıda öldürüldü

KKTC'de otel sahibi Halil Falyalı ve şoförü uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Halil Falyalı ve eşinin araçlarının da bulunduğu konvoya evinin yakınlarında silahlı saldırı düzenlendi.

Falyalı'nın ağır yaralı olarak hastanesine kaldırıldığı, ancak kurtarılamadığı bildirildi. Falyalı'nın şoförü olay yerinde yaşamını yitirdi.

Saldırı anında Falyalı'nın ailesinin başka bir araçta bulunduğu, o aracın isabet almadığı öğrenildi.

NTV'nin haberine göre Halil Falyalı, geçen yıl ekimde "darp", "soygun," ve "zorla alıkoyma" suçlarıyla ilgili bir davada tutuklu olarak yargılanmıştı. Girne Kaza Mahkemesinde görülen dava takipsizlik nedeniyle geri çekilmiş, Falyalı aralıkta serbest kalmıştı.

Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Falyalı, 2016'dan beri ABD tarafından da, uluslararası para aklama ve uyuşturucu trafiği suçlamasıyla aranıyordu.

Hastaneden açıklama

Yakın Doğu Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit Yenen, Halil Falyalı'nın bütün müdahalelere karşın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Yenen, "KKTC saatine göre 19.45 itibariyle vücudunun pek çok noktasında ateşli silah yaralanması ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne getirilen Halil Falyalı, hastanemizin, kardiyoloji, acil tıp, anestezi, kalp ve damar cerrahisi, genel cerrahi ve beyin cerrahisi uzmanlarından oluşan ekibi tarafından gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın hayatını kaybetmiştir." ifadelerini kullandı.

facebanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.