Selvi: Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na 'gel gel' yapıyor

Selvi: Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na 'gel gel' yapıyor

Abdulkadir Selvi, 'Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde rakibi olması için Kılıçdaroğlu'na, 'gel gel' yapıyor' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarına yakın olduğu bilinen Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yılındaki seçimler hakkındaki stratejisini yazdı.

Selvi'nin 'Erdoğan hangi lidere 'gel gel' yapıyor? başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"2019'a giderken Erdoğan iki noktayı çok önemsiyor.

1- AK Parti'yi yenileyerek 2019'a hazırlıyor.

2- MHP ile ittifaka özel bir önem veriyor. O nedenle Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında yaşanan polemik hakkında konuşmamaya özen gösterdi. Erdoğan'ın yaşanan polemikten memnun olmadığı söyleniyor.

Cumhurbaşkanı, evet cephesini tahkim etmeye çalışırken diğer yandan da rakiplerini belirlemeye çalışıyor. AK Parti'de Adalet yürüyüşünden sonra Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığından kaçamayacağı düşünülüyor. Bundan dolayı da bir rahatsızlıkları yok. Dikkat ederseniz, Kılıçdaroğlu'nun atletini bile polemik konusu yaparken, (MHP'den ihraç edilen ve yeni parti kuran) Meral Akşener'i muhatap almıyor, yok gibi davranıyor. Kemal Bey, 'Erdoğan benden korkuyor' diyor. Hani bir söz vardır ya,' Beni bir kişi anladı, o da yanlış anladı' diye. Tam o durum. Kılıçdaroğlu'ndan korkan yok. Tam aksine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde rakibi olması için Kılıçdaroğlu'na, 'gel gel' yapıyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.