Seri Katil Atalay Filiz Tutuklandı

Seri Katil Atalay Filiz Tutuklandı

Seri Katil Atalay Filiz 'Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklandı.

İstanbul'da Fatma Kayıkçı, Ankara'da TÜBİTAK çalışanı Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete giden kız arkadaşı Elena Radchikova'nın katil zanlısı Atalay Filiz, Anadolu Adliyesi'nde nöbetçi sulh hakimliğinde "Kasten adam öldürmek" suçlamasıyla tutuklandı.

Fatma öğretmeninin ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanma istemiyle hakim karşısına çıkıp yaklaşık 1 saat ifade veren Filiz'in hakimlik sorgusunda, "Kimliğimi ortaya çıkaracak diye öldürdüm. Parasını almadım. Öldürme eylemini ben gerçekleştirdim. Öldürme eylemini kabul ediyorum. Yağma eylemini kabul etmiyorum. Çantasında para yoktu. Olsaydı da almazdım. İhtiyacım yoktu. Garsonluk yaptım. Ayda 1800 liralık gelirim vardı" dediği öğrenildi.

Filiz ifadesinin ardından duruşma salonundan çıkarıldı. Mahkeme hakimi, Filiz'in 'Tasarlayarak adam öldürme' suçundan tutuklanmasına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.