Kılıçdaroğlu: Yeter artık ya vallahi de billahi de yeter

Artvin'in Şavşat ilçesinde konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'Gerginliklerden, kavgalardan bıktık, usandık artık. Kavgalar sona ermeli' diye konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin yanlış siyaset nedeniyle farklı yerlere sürüklendiğini söyledi. Artvin'in Şavşat ilçesinde konuşan CHP lideri, "Gerginliklerden, kavgalardan bıktık, usandık artık. Kavgalar sona ermeli" dedi.

Yerel seçimlerin ardından teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmek için Karadeniz bölgesinde bulunan Kılıçdaroğlu Ağustos 2016'da Şavşat'ta konvoyuna yönelik saldırıda yaşamını yitiren Jandarma Fatih Çaybaşı anısına Artvin Off Road Kulübü tarafından yaptırılan çeşmeyi ziyaret etti.

Saldırıyı PKK'nın askeri kanadı üstlenmiş, "Hedef Kılıçdaroğlu değildi" demişti.

Yerel seçimde AK Parti'den CHP'ye geçen Şavşat Belediyesi'ne giden CHP lideri, Şavşat'ı Küçükçekmece ile kardeş şehir yapacaklarını açıkladı:

"Dediler ki 'Şavşatlıların en çok yoğun olduğu belediye; Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece ile kardeş olalım' Notumuzu aldık, Küçükçekmece ile Şavşat Belediyesi'ni kardeş belediye ilan edeceğiz. Küçükçekmece Belediye Başkanımız da buraya gelecek. Şavşat'ta varsa bir sorun, gönül birliği içinde çözmeye çalışacaklar."

İlçede halka seslenen Kılıçdaroğlu, ülke gündemindeki sorunlara dikkat çekti:

"İşsizliğin bir felaket, yoksulluk olduğunu, biliyorlar mı acaba. İşsiz birisinin, cebinde parası olmayan birisinin sokaklarda rahat gezemeyeceğini biliyorlar mı acaba. Yeter artık ya. Vallahi de billahi de yeter. Millet artık öyle bir noktaya geldi ki; iş yok, güç yok. Daha dün Hopa'da bir kadın geldi. '3 kızım var, 3'üde üniversiteyi bitirdi, işsiz' Hangi sıkıntılara girdiğini, boğazından kestiğini, onu hangi umutlarla okuttuğunu gayet iyi biliyorum. Kim iş verecek? Onları düşünen kim?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

İlgili Haberler

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Şafak’a teşekkür
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırı
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye Suriye'de terör örgütlerine destek veriyor

Haberler Haberleri