CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Şafak’a teşekkür

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Şafak’a teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi’nde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi’nde konuştu.

Kılıçdaroğlu, “Size havuz medyasından bir manşet göstereceğim” diyerek Yeni Şafak gazetesinin 12 Eylül 2019 tarihli kupürünü kaldırdı.

Gazetenin manşetinde yer alan “82 milyon faizciye çalışıyor” sözünü yıllardır söylediğini savunan Kılıçdaroğlu, “Bu ülkenin 82 milyonunu Londra’daki bir avuç tefeciye mahkum ettiniz. Kendilerine teşekkür ediyorum böyle bir başlık attıkları için.

Demek ki neymiş, biz doğruları söylüyormuşuz. Teslim ediyorlar hakkımızı. Biliyorum bunu ben dile getirdiğim için şimdi rahatsızlar ama ben zaten onlar rahatsız olsun diye bunları anlatıyorum. 82 milyonu sen bir avuç tefeciye hizmet eder hale getiriyorsan şu soruyu soracağız, ’82 milyon kişi bir avuç tefeciye kimler mahkum etti?’

ekran-resmi-2019-09-15-13-31-42.jpg

Kimlerin mahkum ettiğini sen eğer açıklarsan gazetecilik görevini o zaman yapış olacaksın. 17 yılın sonunda nasıl oluyor da 82 milyon insan faizcilere çalışıyor hale geldi? Sen bu soruyu soracak mısın" şeklinde konuştu.

instabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.