OdaTv Ankara haber müdürü gözaltına alındı

OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız bu sabah gözaltına alındı.

Bu sabah gözaltına alınan OdaTv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız’ın evinde polisler tarafından arama yapıldı.

OdaTv'nin haberine göre Yıldız'ın evinde arama yapan polisler bütün dijital cihazları aldı. Yıldız'ın, aramanın ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü bildirildi.

Müyesser Yıldız'ın avukatı Erhan Tokatlı, Yıldız'ın kendisiyle beraber toplam 3 kişi hakkında gözaltı kararı olduğunu ifade etti.

OdaTv, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı “Askeri casusluk” suçlamasıyla Müyesser Yıldız’ın gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mayıs ayında Yıldız'ın sosyal medyada Kars operasyonuyla ilgili yaptığı "Anlaşılan o ki, Bakan Soylu'nun dediği gibi 'Çemçe grubu' tamamen yok edilmemiş." paylaşımına Twitter hesabından tepki gösterip "Çemçe grubunun itlafına, bir PKK bir sen üzülmüşsün. Kahramanlarımız bugün o bölgeye yeni sızmayı 10 metrede çatışma ile teröristleri yok ederek engelledi... Benim üzüntüm PKK seviciliğin değil, devlet gömleği giymiş pespayelerle iş tutmandır" demişti.

Kars'ın Çemçe bölgesinde Mayıs ayında PKK'ya düzenlenen operasyonda bir asker hayatını kaybetmişti.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz Mart ayında Libya'daki MİT mensubunun kimliğini ifşa eden bir haberden dolayı OdaTv'ye yönelik düzenlenen operasyonda Haber Müdürü Barış Terkoğlu gözaltına alınmış ve sonrasın tutuklanmıştı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

İlgili Haberler

Diyarbakır'da drone uçuran ABD'li gözaltına alındı
OdaTv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız tutuklandı
HDP'li 4 belediye başkanına gözaltı

Haberler Haberleri