Sinan Oğan: Ümit Özdağ ile kararımız aynı olmak zorunda değil

Sinan Oğan: Ümit Özdağ ile kararımız aynı olmak zorunda değil

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Ümit Bey'le dostluğumuz ve hukukumuz var. Ancak kararımız aynı olmak zorunda değil” dedi.

(Fotoğraf: Twitter / Ümit Özdağ)

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Cumhurbaşkanlığı ikinci turu için verecekleri kararın aynı olmak gibi bir zorundalığı bulunmadığını söyledi.

Sözcü gazetesine konuşan Oğan, "Ümit Bey'le dostluğumuz ve hukukumuz var. Ancak kararımız aynı olmak zorunda değil” dedi.

Oğan "Ümit beyle tüm süreci istişareyle götürüyoruz. Hatta farklı şeyler düşünsek de istişare ediyoruz. Aramızda sıkıntı yok. Her şeyi konuşuyoruz. Sadece Ümit beyle değil, diğer arkadaşlarla da… Ümit beyle dostluğumuz ve hukukumuz var. Ancak kararımız aynı olmak zorunda değil." ifadelerini kullandı.

Sinan Oğan, seçimde ikinci tura kalan Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmelerle ilgili "Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ile yaptığınız görüşmelerde size bir teklifte bulunuldu mu?" sorusuna yanıt olarak şöyle söyledi:

"İkisine de ‘Sizden şunu istiyorum' diye bir teklifle gitmedim. İlkeler bazında konuştum. Dolayısıyla, anlaşacağım ve destekleyeceğim tarafla ilgili ilkeler bazında karar vereceğim. Asla ‘Şunu aldık, şunu verin' olmayacak. Beni birçok şeyle suçluyorlar. Benim öyle bir talebim ve niyetim yok."

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.