'Spiritüeller Derneği' Ayasofya'da meditasyon programı düzenleyecek

'Spiritüeller Derneği' Ayasofya'da meditasyon programı düzenleyecek

'Spiritüeller Derneği' isimli Kişisel ve Spiritüel Gelişim derneği Ayasofya'da meditasyon programı düzenliyor.

'Spiritüeller Derneği' isimli Kişisel ve Spiritüel Gelişim derneği Ayasofya'da meditasyon programı düzenliyor.

'Spiritüeller Derneği' adlı dernek tarafından, derneğin internet sitesi üzerinden yapılan etkinlik duyurusunda, Ayasofya'da meditasyon programı da dahil olmak üzere bir dizi etkinlik gerçekleştireceği duyuruldu.

Duyuruda şu ifadeler kullanıldı: "Değerli Kişisel ve Spiritüel Gelişim İlgilileri ve Emektarları, sizleri SPRİTDER ailesi olarak sizleri İstanbul'un Gizemine Spiritüel Yolculuğa çıkmaya davet ediyoruz. Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı ve Sultanahmet gibi İstanbul'un mistik yerlerini gezeceğimiz etkinliğimizde, Ayasofya'da Meditasyon çalışması yapıp, Kadim Mandala Öğretilerini dinleyeceğiz."

Etkinliğin el ilanı da internet sitesi üzerinden paylaşıldı.

aaa-004.jpg

Daha önce de Ayasofya içerisinde bazı etkinlikler düzenlenmiş, bu etkinlikler ve etkinliklerde verilen pozlar tepki toplamıştı.

Kültür Bakanlığı: Haberler gerçeği yansıtmıyor

Ayasofya'da planlanan programın kamuoyunda gündeme gelmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, konuyla ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından, "İstanbul Ayasofya Müzesi’nde meditasyon çalışması yapılacağına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu çağrıya itibar edilmemesi gerekmektedir. Bakanlığımız, hiçbir tarih ve şartta İstanbul Ayasofya Müzesi’nde bu tür uygulamalara izin vermeyecektir. Kamuoyuna duyurulur." mesajı paylaşıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
5 Yorum