Suriyeli çocuğa kaynar su döküldü: 'Müşterileri rahatsız ediyor'

Suriyeli çocuğa kaynar su döküldü: 'Müşterileri rahatsız ediyor'

McDonald's şubesinde bir kadın çalışan, “müşterileri rahatsız ettiği” gerekçesiyle Suriyeli bir çocuğun üzerine kaynar su döktü.

Oda TV'nin haberine göre; Şişli Nişantaşı'ndaki McDonald's şubesinde bir kadın çalışan, “müşterileri rahatsız ettiği” gerekçesiyle Suriyeli bir çocuğun üzerine kaynar su döktü.

KADININ İŞİNE SON VERİLDİ

McDonald's yetkileri olayı doğrularken, kadının işine son verildiğini ifade ettiler.

NASIL GELİŞTİ?

Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda  McDonald's çalışanı kadının, üzerine kaynar su döktüğü çocuğun boynunda yanık oluştu. Müşteriler kadına tepki göstererek polise haber verdi. Bunun üzerine boynunda yanık oluşan 6 yaşındaki Suriyeli çocuk ve McDonald's çalışanı kadın Harbiye Polis Merkezi'ne götürüldü. Yaralanan çocuk karakola çağırılan ambulansla Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Konuyla ilgili McDonald's'ın Türkiye merkezi bir açıklama yaptı.

MC DONALD'S'TAN AÇIKLAMA

Yaşanan olayla ilgili Mc Donald's Türkiye'den yapılan açıklama şöyle:

“Kurulduğu günden beri aile ve çocuklara hizmeti odak noktasına almış bir marka olarak dün Nişantaşı restoranımızda yaşanan talihsiz olayın kabul edilemez olduğunu belirtmek isteriz. Söz konusu olaya sebebiyet veren kişinin iş akdine derhal son verilmiş, diğer sorumlular hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için gereken tedbirler alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

McDonald's Türkiye”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.