Tahrir el Şam Heyeti 5 IŞİD mensubunu infaz etti

Tahrir el Şam Heyeti 5 IŞİD mensubunu infaz etti

Tahriru'ş Şam'ın IŞİD mensubu olduğu belirtilen 5 kişiyi infaz ettiği bildirildi.

Suriye'nin kuzeyinde varlık gösteren muhalif grup Tahriru'ş Şam Heyeti'ne (HTŞ) bağlı medya organı "İba Ajansı" tarafından bugün yapılan açıklamada, IŞİD üyesi oldukları belirtilen 5 kişinin infaz edildiği ifade edildi.

Muhalif gruba bağlı ajansın açıklamasında, IŞİD üyesi olduğu belirtilen 5 kişinin, haklarında verilen 'kısas' kararı sonucu infazlarının gerçekleştirildiği belirtildi.

Ajans ayrıca infazı gerçekleştirilen kişilerin görüntülerini yüzleri kapalı bir şekilde servis etti. Yayınlanan görüntülerde infaz anlarına dair kareler yer almıyor.

t-004.jpg

İnfaz edilen kişilerin geçtiğimiz dönemde HTŞ tarafından İdlib kırsalındaki bölgelerde düzenlenen baskınlarda yakanalan IŞİD üyeleri oldukları tahmin ediliyor.

Tahriru'ş Şam Heyeti, geçtiğimiz dönemde de yakaladığı birçok IŞİD mensubunu bu şekilde infaz etmişti. İnfaz edilen kişilerin İdlib kent merkezi ve kırsaında muhalif unsurlara yönelik suikastlere karışan isimler oldukları düşünülüyor.

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.