Tahriru'ş Şam Özel Kuvvetleri Halep'te operasyon düzenledi

Tahriru'ş Şam Özel Kuvvetleri Halep'te operasyon düzenledi

Tahriru'ş Şam'a bağlı Özel Kuvvetler birimi Halep'in kuzeybatısında rejim mevzilerine yönelik saldırı düzenledi.

Tahriru'ş Şam yapılanmasının elit kuvvetleri olarak anılan, 'Özel Kuvvetler' birimi, Halep'in kuzeybatısındaki Hava İstihbarat binası yakınlarında rejim güçlerine ait mevzilere yönelik bir saldırı gerçekleştirdi.

"Rejim güçlerinden 9 kişi öldü"

Tahriru'ş Şam, dün gerçekleşen operasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, Halep'in kuzeybatısındaki Hava İstihbarat binası yakınlarında gerçekleşen saldırıda Esed rejimi güçleri ve Şii milislerden 9 kişinin öldürüldüğünü yaşanan çatışmalarda rejim mevzilerindeki bir uçaksavar silahının da kullanılmaz hale getirildiğini belirtti.

Operasyonun görüntüleri paylaşıldı

Suriye'deki en büyük muhalif oluşumlardan olan Tahriru'ş Şam, medya organları üzerinden dün gerçekleştirilen operasyonun görüntülerini paylaştı. Kamuoyuna servis edilen görüntülerde, özel donanımlı savaşçıların rejim güçlerine ait mevzilere çeşitli silahlar ile baskın düzenlediği görülmekte. 

Operasyona dair yayınlanan görüntüler:


Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.