TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın görevden alındı

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın görevden alındı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın, Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi‘yle görevden alındı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın, Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi‘yle görevden alındı. Apaydın’ın yerine yardımcısı Ali İhsan Uygun atandı. TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü de Karayolları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Kamuran Yazıcı oldu.

Eski bakanlardan Egemen Bağış’ın Türkiye’nin Çekya Büyükelçiliği‘ne atanması da bu kararnameyle resmiyet kazandı. Karar kapsamında, Çekya Büyükelçisi Ahmet Necati Bigalı merkeze alındı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Adil Karaismailoğlu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığı’na ise Yunus Emre Ayözen atandı. Ayözen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) işten çıkarılanlar arasındaydı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.