Tekzip

Tekzip

Cevap ve Düzeltme Metnidir

CEVAP VE DÜZELTME METNİDİR

"Mepa News’in “Sokak köpekleri bir kadını öldürdü, iki çocuğu ağır yaraladı” başlıklı haberinde yer alan, Semra Işık’ın öldüğüne dair ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır.

Semra IŞIK, 12.11.2021 tarihinde sabah saatlerinde Ankara’nın Yenimahalle İlçesinde, 15’e yakın başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğramış ve feci şekilde yaralanmıştır. Müvekkil halen hayatta olup aksi yöndeki haberlere ise itibar edilmemesi gerekmektedir.

Ne var ki, müvekkilim 35 gün hastanede yatmış, hastanede yattığı süreçte bir de COVID-19’a yakalanmış, 14 gün o halde karantinaya alınmış ve bu sebeple de çok büyük acılar çekmiştir. Ankara Şehir Hastanesi tarafından düzenlenen rapor uyarınca, müvekkilim, %51 oranında engelli kalmıştır. Konuya ilişkin ilgili idarelere karşı, tarafımızca, maddi ve manevi tazminat davası açılmış olup dava Ankara 13. İdare Mahkemesi’nde derdesttir.

Müvekkilimin bu elim olay sebebi ile yaşadığı maddi ve manevi zorlukların etkisi halen devam ederken öldüğüne dair yapılan asılsız haberler hem müvekkili hem de sevenlerini derin üzüntüye sevk etmekte ve kamuoyunu yanlış bilgilendirmektedir.

Yukarıda belirtilenlerin dışında kalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyurmaktayız."

Semra IŞIK
vekili
Av. Berra AKTAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.