'Temenni ederim ki akşama kadar Afrin tamamen düşmüş olur'

'Temenni ederim ki akşama kadar Afrin tamamen düşmüş olur'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 46. Muhtarlar Toplantısı'nda muhtarlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 46. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Afrin Harekatı'yla ilgili olarak çok önemli mesajlar vererek, "Afrin'e biraz daha yaklaştık temenni ederim ki, akşama kadar Afrin tamamen düşmüş olur" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Afrin'deki ne kadar terörist etkisiz hale getirildi diye son rakamları alayım istedim, 3444 terörist etkisiz hale getirildi. Afrin'e biraz daha yaklaştık temenni ederim ki, akşama kadar Afrin tamamen düşmüş olur. "

"Dün Fırat Kalkanı Harekatı'nda güya dünyanın en tehlikeli terör örgütü DEAŞ'ı bizim karşımıza diktiler. Biz 3000 DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdik. El Bab'a indik ve tekrar aynı şeyi söylediler. DEAŞ'a karşı mücadele. Yalan söylüyorsunuz, yalan. Dürüst değilsiniz."

"Zeytin Dalı Harekatı'nda yine aynı afra tafralarla karşımıza çıktılar. Bize şu silahları verin, kongreden müsaade çıkmadı. Şimdi de diyorlar ki, değişik silahlar var verelim, ver. Yine vermiyorlar. Kötü komşular bizi silah sahibi yaptı. Bizim şurada, şu mücadelede, Afrin'de, kullandığımız silahlarımızın tamamına yakını, yüzde 65 yerli. Bunları üretiyoruz, üretmeye devam edeceğiz."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.