Trump: Çin lideri Şi bir katil, ama onunla harika bir ilişkim vardı

Trump: Çin lideri Şi bir katil, ama onunla harika bir ilişkim vardı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Çin lideri Şi Cinping’in ‘katil’ olduğunu ama yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını çıkmadan önce onunla iyi anlaştığını söyledi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Çin lideri Şi Cinping’in ‘katil’ olduğunu ama koronavirüs salgını çıkmadan önce onunla iyi anlaştığını söyledi.

Fox’a konuşan Trump, “Başkan Şi ile harika bir ilişkim vardı. Gerçekten de benden hoşlandığını düşünüyordum, ben de ondan hoşlanıyordum” ifadesini kullandı.

Gazeteci Maria Bartiromo, eski ülke liderinin sözünü keserek, “O bir katil” dedi.

Bunun üzerine Trump, “O bir katil, ama onunla harika bir ilişkim vardı. Kovid-19 geldiğinde bu artık çok farklı bir hikayeydi” şeklinde devam etti.

Çin 60 trilyon dolar tazminat ödemeli

“Onlar tazminat ödemeli, ama Çin’in böyle bir tazminat için parası olmadığını düşünüyorum” diyen Trump, sözlerini şöyle sürdürdü: “Söz konusu sadece ABD değil, tüm dünya. Zararın 60 trilyon olduğunu düşünüyorum. Çin’in 60 trilyonu yok, ama onlar bu zararı tazmin etmek için bir şeyler yapmalı.”

tg-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.