Trump Dünya Bankası başkanlığı görevine kendi kızını getirebilir

Trump Dünya Bankası başkanlığı görevine kendi kızını getirebilir

ABD Başkanı Donald Trump, kızı Ivanka Trump'ı Dünya Bankası'nın başına getirmeyi düşünüyor.

ABD Başkanı Donald Trump, ‘rakamlarla arası çok iyi’ diyerek, 37 yaşındaki kızı Ivanka Trump'ı Dünya Bankası Başkanlığı için değerlendirdiğini söyledi.

Trump, The Atlantic dergisine verdiği röportajda, kızı Ivanka'nın gerçek bir diplomat olduğunu belirterek, Birleşmiş Milletler için mükemmel bir örnek olabileceğini söyledi. ABD Başkanı, torpil suçlamalarıyla karşı karşıya kalmamak için kızını Birleşmiş Milletler elçisi olarak atamadığını belirtti. Trump rakamlarla arası çok iyi olduğu için kızı Ivanka’yı Dünya Bankası Başkanlığı için değerlendirdiğini söyledi. Ivanka’nın eşi Jared Kushner ise Trump’a danışmanlık yapıyor.

Kızının çok sakin bir yapısı olduğunu söyleyen ABD Başkanı Trump, onu çok strestli koşullar altında izlediğini ifade etti.

Trump, arkadaşı olan ABD Hazine Bakanlığı Uluslararası İşlerden Sorumlu Müsteşarı David Malpass’ı, Dünya Bankası’nın yeni başkanı olarak göreve getirmişti.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.