Trump'tan McGurk yorumu: Onu tanımıyorum

Trump'tan McGurk yorumu: Onu tanımıyorum

ABD Başkanı Trump, Suriye'den çekilme kararı sebebiyle istifa eden McGurk'ı tanımadığını ve ilgi çekmek için istifa ettiğini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'den çekilme kararı ile ilgili tartışmalar yüzünden istifa eden IŞİD'le mücadele koalisyonu özel temsilcisi Brett McGurk'ın bunu ilgi çekmek için yaptığını belirtti.

Trump, ABD askerlerinin Suriye'den çekilmesi kararı ve McGurk'ın istifasına ilişkin tartışmaları Twitter hesabından yayımladığı mesajlarla değerlendirdi.

Amerikan Başkanı, McGurk'ı tanımadığını ve görev süresinin bitmesine yakın bir zamanda istifa ederek ilgi çekmeye çalıştığını belirtti.

Donald Trump, "Başkan Obama tarafından 2015'te atanan Brett McGurk'ü tanımıyorum. Şubat ayında görevinden ayrılıyordu ama şimdi istifa etti. Şovmen? Sahte medya, hiçbir anlamı olmayan bu olayı büyütüyor." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.