TSK uçakları El Bab'a bildiri attı: Zafer Allah’ın izni ile yakındır

TSK uçakları El Bab'a bildiri attı: Zafer Allah’ın izni ile yakındır

Türk savaş uçakları Suriye'nin El Bab şehri ve civarında halka havadan Arapça bildiriler attı.

Türk savaş uçaklarının, IŞİD'in elinde bulunan Suriye'nin El Bab bölgesi ve civarında halka Arapça bildiri attığı ortaya çıktı. Hürriyet'in haberine göre, "Şeytana hizmet eden DEAŞ terör örgütünün sizleri kullanmasına izin vermeyin. Bize yardımcı olun ve bizler topraklarınızı bu hainlerden temizleyene kadar zarar görmemeleri için sevdiklerinizi en kısa sürede güvenli bölgelere taşıyın. Zafer Allah’ın izni ile yakındır" dendi. 

Bildiride şöyle deniliyor:

“Bismillahirrahmanirrahim

Değerli, aziz El Bab halkı

Şeytana hizmet eden DEAŞ terör örgütünün sizleri kullanmasına izin vermeyin. Sizlerin özgürlük ve refahı için hayatını ortaya koyan Özgür Suriye Ordusu ve kardeşlerine her zamankapısını açan Türkiye Cumhuriyeti, topraklarınıza huzuru ve güveni getirmek için tüm gücüyle dostane çaba göstermektedir. Bize yardımcı olun ve bizler topraklarınızı bu hainlerden temizleyene kadar zarar görmemeleri için sevdiklerinizi en kısa sürede güvenli bölgelere taşıyın. Zafer Allah’ın izni ile yakındır.

Allah’ın selamı ve desteği üzerinize olsun.”

Atılan bildiri:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.