TSK'da 'FETÖ' operasyonu

TSK'da 'FETÖ' operasyonu

Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığındaki operasyonlarda hakkında gözaltı kararı verilen 14 kişiden 13'ü yakalandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmalar kapsamında, "FETÖ'nün Kara Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve "mahrem hizmetler" olarak adlandırılan yapılanmasıyla irtibatlı ve iltisaklı şüpheliler tespit edildi."

Ankara genelinde farklı semtlerdeki büfe, bakkal, market gibi umuma açık iş yerlerinde bulunan kontörlü sabit hatları kullanarak sivil imamlarla iletişim sağladıkları ve haberleştikleri belirlenen 5'i astsubay rütbesiyle görevde olmak üzere 14 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verildi.

Ankara merkezli 5 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda hakkında gözaltı kararı verilen 14 kişiden 13'ü gözaltına alındı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.