Tunceli'de 'Yıldırım-4 Munzur-Kutu Operasyonu'

Tunceli'de 'Yıldırım-4 Munzur-Kutu Operasyonu'

Tunceli'de 1006 personelin katılımıyla 'Yıldırım-4 Munzur-Kutu Operasyonu' başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı, Tunceli Jandarma Komutanlığı tarafından 'Yıldırım-4 Munzur-Kutu Operasyonu'nun başlatıldığını açıkladı.

Operasyona 1006 personelin katıldığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "13 Temmuz'da başlatılan Yıldırım-1 Operasyonu'nun Cudi bölgesi merkez olmak üzere Şırnak kırsalında, 19 Temmuz'da başlatılan Yıldırım-2 Operasyonu'nun Cilo bölgesi merkez olmak üzere Hakkari kırsalında, 26 Temmuz'da başlatılan Yıldırım-3 Operasyonu'nun Ağrı Dağı ve Çemçe-Madur bölgeleri merkez olmak üzere Ağrı-Iğdır-Kars illeri kırsalında, 28 Temmuz 2020'de başlatılan Yıldırım-4 Operasyonu'nun ise Munzur-Kutu bölgesi merkez olmak üzere Tunceli kırsalında devam ediyor." ifadelerine yer verildi.

Temmuz ayında başlatılan Yıldırım operasyonları çerçevesinde bugüne kadar 8 kişi öldürülürken, 24 mağara, sığınak ve depo imha edildi, çok sayıda silah ve mühimmat ile gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.