Türk Telekom kullanıcıları Twitter'da arama yapamıyor

Türk Telekom kullanıcıları Twitter'da arama yapamıyor

Türk Telekom internet altyapısına sahip kullanıcıların halen Twitter'da arama yapamadığı bildirildi.

İnternet tarayıcısı üzerinden sosyal medya platformu Twitter'da herhangi bir arama yapmak isteyen kullanıcılar, "Bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor." uyarısıyla karşılaşıyor.

İki haftadan uzun süredir yaşanan problemin Türk Telekom altyapısıyla ilgili olduğu, farklı internet sağlayıcılardan hizmet alanların Twitter'ı sorunsuz bir şekilde kullandığı ifade ediliyor.

"Türk Telekom: Arıza kaydı oluşturulamıyor"

Türk Telekom müşteri hizmetleriyle arıza ilişkin yapılan görüşmede ise "sistemde bir kısıtlama gözükmediği, bu sebepten dolayı şikayet kaydı oluşturulamayacağı sorunun Twitter'dan kaynaklı olabileceği" ifade edildi.

Ancak farklı internet sağlayıcıları üzerinden yapılan denemelerde Twitter'ın sağlıklı bir şekilde kullanıldığı görülüyor.

"Planlı sansür"

Öte yandan sosyal medyada konuyla ilgili olarak yapılan yorumlarda Türk Telekom'un Twitter'da arama yapılmasını engelleyerek "planlı sansür" uyguladığı ileri sürüldü.

Bu iddia ile ilgili olarak Türk Telekom'dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.