Türkiye'nin Libya'ya gönderdiği 150 bin doz aşı yola çıktı

Türkiye'nin Libya'ya gönderdiği 150 bin doz aşı yola çıktı

Türkiye'den Libya'ya gönderilecek koronavirüs aşılarının yola çıktığı bildirildi.

Türkiye'den Libya'ya gönderilecek koronavirüs aşılarının yola çıktığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, Trablus merkezli Libya yönetimine 150 bin doz aşının gönderileceği duyurulmuştu.

Konuyla ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan ilk açıklamama, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Libya’ya gönderilecek olan 150 bin doz #COVID19 aşısı için Ankara Etimesgut Havaalanı’nda hazırlıklarımız sürüyor. Libyalı kardeşlerimize ulaştırılacak olan aşılar, bugün Hava Kuvvetlerimize ait uçakla yola çıkacak." ifadeleri yer almıştı.

Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan güncel açıklamada Libya'ya gönderilecek koronavirüs aşılarının yola çıktığı belirtildi:

"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla hazırlanan #COVID19 aşılarını Libya’ya ulaştıracak olan Hava Kuvvetlerimize ait uçak, hazırlıkların tamamlanmasını müteakip Ankara Etimesgut Havaalanı’ndan yola çıktı."

Milli Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı görüntüler:

ey7khxzwqameyoi.jpeg

ey7kksrwyae7wmc.jpeg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.