Türkiye'nin Sisi rejimine iade ettiği kişinin fotoğrafı yüzünden tutuklanan vatandaş tahliye edildi

Türkiye'nin Sisi rejimine iade ettiği kişinin fotoğrafı yüzünden tutuklanan vatandaş tahliye edildi

Geçtiğimiz günlerde Türkiye tarafından Sisi rejimine iade edilen ve Mısır'da idamla yargılandığı belirtilen İhvan mensubunun fotoğrafını çektiği iddia edilen temizlik görevlisi tutuklandı.

Türkiye tarafından geçtiğimiz gün Sisi rejimine iade edilen ve Mısır'da idamla yargılandığı belirtilen İhvan mensubu Muhammed Abdulhafız Hüseyin'in elleri ters kelepçeli olarak uçağa bindirildiği anı fotoğrafladığı iddia edilen temizlik görevlisi Muhammed Emin Çelik çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik"

Havalimanında temizlik görevlisi olarak çalışan Muhammed Emin Çelik, çıkarıldığı mahkemece "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhammed Emin Çelik'in Sisi rejimine iade edilen Muhammed Abdulhafız Hüseyin'in fotoğrafını çektiği iddiasıyla tutuklanması sosyal medya kullanıcılarının da tepkisine neden oldu. 

Kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlarda tutuklamaya karşı tepkiler dile getirildi:

Tahliye edildi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum