Twitter 'beğen' butonunu kaldırıyor

Twitter 'beğen' butonunu kaldırıyor

Twitter CEO'su Jack Dorsey, beğen butonunu yakında kaldırılacağını duyurdu.

Twitter'da yaklaşık 3 yıldır yer alan ve kullanıcıların daha sonra ulaşmak istedikleri tweet'leri kolayca bulabilmesini sağlayan 'Beğen' düğmesi yakında kaldırılıyor.

Şirket CEO'su Jack Dorsey, geçen hafta düzenlenen etkinlikte bu düğmenin aslında çok benimsenmediğini ve yakında kaldırılacağını ifade etti.

Kullanıcıların daha sonra ulaşmak istedikleri tweet'leri kolayca bulabilmesini sağlayan 'Beğen' düğmesinin yerine ne alacağını de anlatan Dorsey bu sistem yerine kullanıcılara 'Yer İmleri' özelliğinin sunulacağını ifade etti.

Beğen butonu yerine 'yer imleri' butonu

Bazı kullanıcılar Beğen düğmesini beğendikleri tweetleri kaydetmek için kullanırken, bazı kullanıcılar ise gerçekten tweette belirtilen görüşe katıldığını belirtmek için kullanıyor. Yer imleri özelliği sayesinde kullanıcılar istedikleri tweetleri doğrudan kaydedebilecek.

Bu sayede kullanıcılar aslında daha sonradan ulaşmak istedikleri tweet'lere tek tuşla erişebilir hale geliyor. Şu anda özelliğin ne zaman aktif edileceği tam olarak belli değil. Ancak güncellemenin yakın zamanda yayınlanması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.