Twitter, Facebook, Youtube ve WhatsApp'a erişim sağlanamıyor

Twitter, Facebook, Youtube ve WhatsApp'a erişim sağlanamıyor

Whatsapp sabah saatlerinden itibaren kullanılmazken, Facebook, Twitter ve Youtube gece saatlerinden itibaren vatandaşlar tarafından girilemedi.

Sabah saatlerinde sosyal medyada büyük bir sıkıntı yaşandı. Facebook, Twitter ve Whatsapp’a girilemedi. İnternette yavaşlama gözükürken, Türk Telekom’dan şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada yavaşlama ve girememe söz konusuyken, dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp’ta gönderim yapılamıyor. Sorun Türkiye tabanlı mı dünya genelinde mi belli değil. Gerek mobil, gerek wi-fi alanlarında sıkıntı yaşanırken, internetin genelinde bir yavaşlama söz konusu.

Uygulamalara erişimin yavaşlamasıyla ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından HABERTURK.COM'a yapılan açıklamaya göre Türkiye genelinde yaşanan bu sorun internetle alakalı.

ERİŞİM YASAĞI YOK

Uygulamalar için herhangi bir mahkemeden çıkan erişim yasağı söz konusu değil. VPN'le de erişimin zor sağlandığı özellikle WhatsApp'ta yer yer hiç mesaj gitmiyor, yer yer yavaş erişim sağlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.