Van'da Gazze katliamları ve yılbaşı kutlamalarına dikkat çeken afişler Valilik tarafından toplatıldı

Van'da Gazze katliamları ve yılbaşı kutlamalarına dikkat çeken afişler Valilik tarafından toplatıldı

VİDAP tarafından yapılan açıklamada, reklam şirketi üzerinden kiralanan panolara asılan afişlerin Valilik ve belediye tarafından toplatıldığı ifade edildi.

Van İslami Dayanışma Platformu (VİDAP) kent merkezinin farklı bölgelerindeki reklam panolarına asılan afişlerin Valilik ve belediye tarafından toplatıldığını açıkladı.

Platform tarafından yapılan açıklamada her yıl yılbaşı kutlamalarına dikkat çekmek amacıyla kentin farklı noktalarına reklam şirketi ile yapılan anlaşma sonrası asılan afişlerin Van Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından toplatıldığı ifade edildi.

Afişlerin kaldırılmasıyla ilgili kendilerine herhangi bir uyarı yapılmadığını ifade eden VİDAP yetkilileri, reklam şirketi ile yapılan görüşmede afişlerin toplatılmasıyla ilgili kararın Van Valiliği tarafından alındığının kendilerine aktarıldığını belirtti.

ekran-resmi-2023-12-24-10-00-38.png

photo-2023-12-23-21-23-38-2.jpg

 
 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
6 Yorum