Yahudi haham: Gazze'de bebekler dahil herkes öldürülmeli

Yahudi haham: Gazze'de bebekler dahil herkes öldürülmeli

İsrail'in Yafa şehrindeki üst düzey Yahudi dini liderlerden olan haham Eliyahu Mali, Gazze'de bebekler dahil herkesin öldürülmesi gerektiğini söyledi.

İsrail'in işgali altındaki Yafa kentinde bulunan Shirat Moshe isimli yeşivanın (Yahudi dini okulu) başkanı Haham Eliyahu Mali, İsrail ordusunu bebekler de dahil olmak üzere Gazze'deki herkesi öldürmeye çağırdı.

Haham Mali, 8 Mart'ta düzenlenen bir konferansta "halahik (Yahudi hukuki muhakeme sistemi) direktiflere göre Gazze'de yaşayan herkesin öldürülmesi gerektiğini" söyledi.

Konferans sırasında kendisine bebeklerin de öldürülüp öldürülmemesi gerektiği sorulduğunda ise haham Mali şu ifadeleri kullandı:

"Aynı şey. Tevrat konusunda akıl yürütemezsiniz. Bugün bir bebek, yarın bir savaşçı. Burada soru işareti yok. Bugünün teröristleri daha önce 8 yaşında çocuklardı."

Haham Mali, Gazze'deki kadınlara da atıfta bulunarak "teröristleri yaratanların da öldürülmesi gerektiğini" savundu.

Mali, İsrail ordusundaki askerlerin tüm emirleri yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Haham Eliyahu Mali'nin başkanlığını yaptığı Shirat Moshe isimli dini okulda okuyan öğrenciler aynı zamanda İsrail ordusunda görev yapıyor. Bu dini okul ayrıca İsrail hükümeti tarafından da destekleniyor.

Kaynak: Mepa News

uyg.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum