Yahudi yerleşimciler camiye saldırdı, Kur'an-ı Kerim yırttı

Yahudi yerleşimciler camiye saldırdı, Kur'an-ı Kerim yırttı

İsrail güçlerinin koruması altındaki Yahudi yerleşimciler Batı Şeria'da bir camiye saldırarak Kur'an-ı Kerim'leri yırttı.

Radikal Yahudi yerleşimciler, işgal altındaki Batı Şeria'da İsrail korumasında Filistinlilere yönelik saldırılarını artırıyor.

Filistinli Müslümanlara ait yerleşim yerlerine kitlesel saldırılar düzenleyen Yahudi yerleşimciler, Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Urif köyündeki bir camiye saldırdı.

Elde edilen güvenlik kamerası görüntülerinde maskeli Yahudi yerleşimcilerin camiden çaldıkları Kuran-ı Kerim'leri yırttığı ve daha sonra yere attığı görüldü.

Haaretz'in haberine göre, İsrailli insan hakları örgütü Yesh Din, "Ordu güçlerinin müdahale etmek için hiçbir çaba harcamadığı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarının devam ettiğine" vurgu yaptı.

Yesh Din açıklamasında "Şok edici görüntüler, yerleşimcilerin tek amacının organize saldırılar yürüterek bir isyanın fitilini ateşlemek olduğunu gösteriyor." denildi.

Filistinlilere yönelik saldırılarda Yahudi yerleşimcilerin bir okulu da ateşe verdiği belirtildi.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum