Yunanistan Savunma Bakanı Kamenos: Askerlerimiz Türkiye'de rehin

Yunanistan Savunma Bakanı Kamenos: Askerlerimiz Türkiye'de rehin

Türk devriyeleri tarafından Meriç bölgesinde yakalanıp tutuklanan 2 Yunan askeri hakkında konuşan Yunan Savunma Bakanı Panos Kamenos, "Şu anda Türk hapishanelerinde 2 Yunan askeri rehin." dedi.

Türk devriyeleri tarafından Meriç bölgesinde yakalanan ve tutuklanan 2 Yunan askeri ile ilgili, Yunan Savunma Bakanı Panos Kamenos açıklamalarda bulundu. Romanyalı mevkidaşı Mihai Fifor'la Bükreş'te biraraya gelen Kamenos, "Mevkidaşımı, Türkiye ile aramızda yaşanan hadise hakkında bilgilendirdim. Şu anda Türk hapishanelerinde 2 Yunan askeri rehin. Bu askerler Yunanistan'ın, Avrupa'nın ve NATO'nun askerleri. Bu konuda mevkidaşımdan destek istedim."  dedi. 

Perşembe gecesi Yunanistan sınırındaki devriyeleri sırasında Türkiye tarafına geçen Teğmen Angelos Mitretodis ile Çavuş Dimitris Kouklazis, çıkartıldıkları mahkeme tarafından "askeri casusluğa teşebbüs" ve "askeri yasak bölgeye girmek" suçlarından tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.