52 yaşındaki kadın kendi köpeği tarafından parçalandı

52 yaşındaki kadın kendi köpeği tarafından parçalandı

Lisa Urso isimli 52 yaşındaki bir kadının hayvanlara olan derin sevgisi trajediye dönüştü.

ABD’nin Chicago eyaletinde yaşayan 52 yaşındaki Lisa Urso, hayvan dövüştüren bir çetenin elinden kurtardığı köpeği tarafından parçalanarak öldürüldü. Kadının kanlar içindeki cansız bedeni arkadaşı tarafından evinde bulundu.

Doğum günlerinde daima ailesini ve arkadaşlarını hayvan koruma derneklerine bağışta bulunmaya teşvik eden Lisa, köpeğinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Urso’nun 25 yaşındaki kız arkadaşı Janne Batty Lisa Urso’nun  hayvan tutkusunu anlattı. Batty, Lisa'nın son derece iyi bir insan olduğunu,  daima hayvanlarını insanların üstünde tuttuğunu ve onları çocuklarından biri gibi gördüğünü söylerken onu tanıyanların, köpeği yüzünden hayatını kaybettiğini anlamakta güçlük çekeceklerini ifade etti.

Lisa'nın köpeğini geçen ay erkek arkadaşını ısırmasından sonra hayvan kontrol merkezine götürdüğü ve 10 gün merkezde kontrol altında tutulan köpeğin iyileşmesinden sonra geçen hafta eve getirdiği öğrenildi.

Lisa Urso, 9 Mayıs’ta Chicago’nun kuzeybatısındaki evinin arka bahçesinde ölü bulundu. Doktor Howard Cooper, vücudunun her yerinde çoğunlukla bacak, gövde ve kollarında çok sayıda ısırık ve çizik izleri olduğuna dikkat çekerken Urso'nun köpeğin neden olduğu yaralar yüzünden hayatını kaybettiğini açıkladı. Ancak nihai otopsi raporu henüz yayınlanmadı. Polis, Lisa'nın köpeği ile eve girdiği anda köpeğin kendisine saldırmaya başladığını düşündüklerini açıkladı.

Lisa'nın cansız bedenini bulan arkadaşı, eve girdiğinde Lisa'nın başında kendisine saldıran köpekle evde bulunan diğer köpeği de kan bulaşmış bir şekilde buldu. Talihsiz kadın, dövüş için yetiştirilen köpeği tarafından parçalanarak öldürüldü. Hayatını kaybeden kadının çevresindekiler, Lisa'nın hayvan hakları aktivisti olduğunu ve hayvanlar için bağış topladığını söyledi.

CNN INT haber kanalı, Lisa Urso'nun ölümüne sebep olan köpeğin 19 Mayıs’ta acı çekmeden uyutulduğunun  bilgisini verdi.

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.