ABD'de bowling salonunda silahlı saldırı: 12 ölü

ABD'de bowling salonunda silahlı saldırı: 12 ölü

ABD'nin Kalifornia eyaletinin Torrance kasabasında bir bowling salonundaki silahlı saldırıda 12 kişi öldü.

Torrance Polis Departmanı yetkilileri gece yarısından hemen önce bir bowling salonunda silah sesleri duyulduğuna dair ihbar aldıklarını açıkladı.

Amerika'nın Sesi haberine göre; Olay yerine giden ekipler Gable House Bowl isimli mekanda ölü ve yaralılarla karşılaştı. Polis olay yerini kontrol altına alırken Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bölge halkının olay yerinden uzak durmasını istedi.

Yapılan açıklamada silahlı saldırının olduğu bowling salonunda 12 kişinin öldüğü belirtildi. Yaralılardan ikisinin hastaneye kaldırıldığı diğer ikisine ise olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi uygulandığı ifade edildi.

Saldırının neden ve kim tarafından yapıldığı henüz bilinmiyor. Saldırının yaşandığı kasaba Los Angeles şehrine 32 kilometre uzaklıkta.

Saldırganın kimliği açıklandı

T24'ün haberine göre Kaliforniya polisi silahlı saldırıyı gerçekleştiren saldırganın kimliğini açıkladı. Polis şahsın 28 yaşında Ian David Long isimli bir adam olduğunu duyurdu. Açıklamada saldırı sonrası kendisini de öldüren şahsın saldırıyı ne amaçla gerçekleştirdiğinin ise henüz belirlenemediği kaydedildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.