Abdulkadir Selvi: Erdoğan birkaç gün dinlenme kararı aldı

Abdulkadir Selvi: Erdoğan birkaç gün dinlenme kararı aldı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, seçimlerde en çok koşturan kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, "Erdoğan birkaç gün dinlenme kararı aldı" dedi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, seçimlerde en çok koşturan kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek "Tam 59 ilde 102 miting yaptı. Seçimler bitti, Erdoğan birkaç gün dinlenme kararı aldı. Ancak Erdoğan’ın dinlenmesi aynı zamanda yeni dönemin hazırlık kampı gibi olacak" dedi.

Abdulkadir Selvi, "Erdoğan'ın değişim stratejisi" başlığıyla yayımlanan yazısında seçim sonuçlarının AK Parti'ye etkilerini kaleme aldı.

"Seçimlerin en çok koşturanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı. Tam 59 ilde 102 miting yaptı. Seçimler bitti, Erdoğan birkaç gün dinlenme kararı aldı. Ancak Erdoğan'ın dinlenmesi aynı zamanda yeni dönemin hazırlık kampı gibi olacak" diyen Selvi, yazısına şöyle devam etti:

Erdoğan, 31 Mart gecesi ilerleyen saatlerde parti yönetiminden seçimlere ilişkin kısa bir rapor aldı. Ama parti yönetimi şimdi kapsamlı bir rapor hazırlıyor. Önümüzdeki hafta yapılacak olan MYK'da Erdoğan'a seçim sonuçlarına ilişkin sunum yapılacak.

"Değişimin işareti"

Erdoğan balkon konuşmasında değişimin işaretini vermişti.

Cumhurbaşkanı'nın parti yönetimi ve kabinedeki değişiklikleri nisan ayının ortasına kadar gerçekleştirmesi bekleniyor. Önümüzdeki hafta bunun bazı işaretleri gelecek. Erdoğan'ın seçim gecesi balkona sadece eşi Emine Hanım'la çıkması kulislerde geniş çaplı bir değişimin işareti olarak yorumlanıyor.

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı için

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum