Reuters: Erdoğan kabine değişikliğine gidecek

Reuters: Erdoğan kabine değişikliğine gidecek

Reuters ajansına konuşan AK Partili kaynaklar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim sonuçlarındaki kayıpların ardından bazı adımlar atacağını söyledi.

Reuters ajansına konuşan AK Partili kaynaklar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim sonuçlarındaki kayıpların ardından bazı adımlar atacağını söyledi. Buna göre, kabine değişikliği yolda.

Reuters haber ajansına konuşan üç üst düzey AK Partili yetkili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçim sonuçlarının ardından kabine değişikliği planladığını söyledi. Kaynaklar, seçim sonuçlarını ekonomik gidişata bağladı.

İsmi açıklanmayan kaynaklardan biri “Erdoğan’ın parti içindeki yakın çevresi ve kabine gibi bazı yerlerde kesinlikle değişiklikler yapılacak” derken, bir diğeri “Eğer Erdoğan bir çözüm üretemezse, önümüzdeki dönemde daha fazla kayıp verilmesi kaçınılmaz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.