"Abdullah Gül yeni parti için 'bekleyin' dedi"

"Abdullah Gül yeni parti için 'bekleyin' dedi"

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, seçim sonrası yeni bir parti kurulacağı yönündeki iddiaya ilişkin bir yazı yazdı.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, seçim sonrası yeni bir parti kurulacağı yönündeki iddiaya ilişkin bir yazı yazdı. Takan "Kaynağımdan aldığım bilgiye göre, Gül 'Bir süre daha bekleyin' dedi. Parti kurmakta kararlı görünüyorlar. Ancak bir erteleme söz konusu" ifadesini kullandı.

Ahmet Takan, Yeniçağ'da "Abdullah Gül, yine 'Bekleyin' dedi" başlığıyla yayımlanan yazısında "Seçim sonrasında kaleme aldığımız bir yazıda, sonuçların, yeni parti kurma çalışmaları içinde olan malum çevrelerde moral bozukluğuna sebep olduğunu dile getirmiştim" dedi.

"Mansur Yavaş'ın Ankara'yı, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'u kazanması, millettin, AKP dışında parlak, dürüst ve güven veren yeni isimlere teveccüh etmesi canlarını pek sıkmış görünüyor" ifadesini kullanan Takan, şöyle devam etti:

"Abdullah Gül'e yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre, yeni bir partide Ali Babacan'ın liderliği konusunda ağırlıklı çalışma kararı alındı. ‘Ahmet Davutoğlu ne olacak' sorusuna gelince…. Verilen cevap, ‘Ya Babacan'ın liderliğini kabul edecek ya da gidip kendi partisini kuracak'.

Gülcülerin partisi ne zaman kurulacak?.. 31 Mart seçimlerinin hemen sonrası için hazırlık yapıyorlardı. Kaynağımdan aldığım bilgiye göre, Gül ‘Bir süre daha bekleyin' dedi. Hemen aklınıza şu soru gelebilir, ‘Gülcüler parti kurmaktan vaz mı geçiyor'?.. Hayır… Parti kurmakta kararlı görünüyorlar. Ancak bir erteleme söz konusu. Gelişmeleri yakından takip edecekler!.."

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.