Afganistan'da kaçırılan Türk vatandaşı Taliban'ın özel operasyonuyla kurtarıldı

Afganistan'da kaçırılan Türk vatandaşı Taliban'ın özel operasyonuyla kurtarıldı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de kaçırılan Türk vatandaşının Taliban güçlerince gerçekleştirilen özel bir operasyonla kurtarıldığı bildirildi.

Afganistan'dan haber aktarımı yapan kaynaklardan edinilen bilgilere göre başkent Kabil'de geçtiğimiz gece kaçırılan bir Türk vatandaşı olayın üzerinden 24 saat geçmeden kurtarıldı.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde başkent Kabil'in dokuzuncu bölgesinde yaşanan olayda araçla seyir halinde olan bir Türk vatandaşı silahlı kişilerce kaçırıldı.

Olayın ardından Taliban'a bağlı istihbarat birimi kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Hızlı şekilde devam eden soruşturma kapsamında başkent Kabil'in on ikinci bölgesinde bir eve baskın düzenleyen istihbarat birimine bağlı güçler kaçırılan Türk vatandaşına ulaştı.

Taliban güçlerince kurtarılan Türk vatandaşının durumunun iyi olduğu belirtildi.

Fidye için kaçırıldığı ifade edilen Türk vatandaşının kurtarılmasının ardından Taliban'a bağlı birimlerin olayla ilgili soruşturmayı genişlettiği, bölgede farklı noktalara da operasyonlar gerçekleştirdiği ifade edildi.

k1-001.jpeg

Türk vatandaşının Taliban güçlerince kurtarılmasının ardından paylaşılan fotoğraflar

k2.jpeg

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum