AK Parti, Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde eş zamanlı suç duyurusunda bulundu

AK Parti, Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde eş zamanlı suç duyurusunda bulundu

AK Parti, gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde eş zamanlı suç duyurusunda bulundu.

Açıklamayı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam yaptı.

27 Temmuz'da "AKP'nin papatyaları" başlıklı bir yazı yazan Dilipak, AKP içinde bazı kişilerin hem uluslararası fonlarla desteklenip hem de kamu fonlarını kullandığını, "yeşil sermayeden" destek aldığını söylemiş ve bu kişilere "fahişeler" demişti.

Çam suç duyurusu açıklamasında şunları kaydetti:

Partimizin içinde bir fitne ve bölünme vesilesi olacağı beklentisi ile sözde bizimle birlikte siyasi hareketin içindeymiş gibi görünen ama aslında kirlenmiş ve dar zihniyetli gazeteci ve sosyal medya fenomenleri karşısında asla susmadık, susmayacağız. Bizlerin bu toplantıyı tertip etmemize neden olan kadınlarımıza yönelik ağır hakaretlerle dolu içerik, artık teşkilatlarımızda bardağı taşıran son damla olmuştur. İllerimizde partimize ve davamıza gönül veren kadınlarımızın ve ailelerinin tepkilerine rağmen, şu ana kadar herhangi bir pişmanlık, mahcubiyet ve rücu etme çabasının olmadığını görmüş bulunmaktayız. Aksine, inançlarımızın ve değerlerimizin istismarı üzerinden yanıltıcı yazı ve paylaşımlara devam edilmiştir. Dünyanın her bir köşesinde fesatlık, sapkınlık, ahlaksızlık ve azgınlık yaygınlaşırken bizler asla duyarsız kalmadık, kalmayacağız.

Değişik kademelerde, hiçbir gelir ve menfaati olmadan görevini yapmaya çalışan, kadınlarımıza hakaret eden, o kirli ve çirkin zihniyeti kınıyoruz. Genel merkezimizden, 81 ilimiz ve 922 ilçemizden 5 milyona ulaşmış kadın üyemiz adına yapılan bu çağrılar vesilesi ile bundan sonra kalemini, siyasal tehdit aracına kimse dönüştürmez."

Süreç

Dilipak, konu özelindeki yazısında şunları kaydetmişti: "AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum 'Yeşil Sermaye' de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim 'Yeşil sermaye' davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!"

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum