AK Parti: Af teklifini değerlendireceğiz

AK Parti: Af teklifini değerlendireceğiz

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, MHP'den gelen af teklifini ön yargısız ve hassas bir şekilde değerlendireceklerini açıkladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Cumhur İttifakı'ndaki bir partimiz af ile ilgili teklifini verdi. Her teklif kıymetli. Her teklifi çalışacağız. Her teklifi ön yargısız değerlendireceğiz. Hele ki ittifakımız olan partilerden gelenleri çok daha hassas değerlendireceğiz." dedi.

Bülent Turan, yaptığı konuşmada, MHP'nin TBMM'ye sunduğu af teklifine değindi, bu süreçte her konuyu hassas yaklaşarak değerlendireceklerini söyledi.

"Cumhur İttifakı'ndaki bir partimiz af ile ilgili teklifini verdi. Her teklif kıymetli. Her teklifi çalışacağız. Her teklifi ön yargısız değerlendireceğiz. Hele ki ittifakımız olan partilerden gelenleri çok daha hassas değerlendireceğiz." diyen Turan, "Ama AK Parti'yi 17 yıldan bu yana kıymetli kılan hassas konu toplum vicdanıyla beraber hareket etmesi. AK Parti'yi en kıymetli kılan iş, toplum vicdanını asla tartıştırmamak. O yüzden teklifi incelediğimizde komisyonlar kuracağız, değerlendireceğiz. Yapılması gereken bir şey varsa, hep beraber yaparız ama toplum vicdanı bizim için asla vazgeçilmez bir değerdir." ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.