AK Parti Sözcüsü Çelik: Yeni sistemdeki tıkanık yerlere müdahale edilecek

AK Parti Sözcüsü Çelik: Yeni sistemdeki tıkanık yerlere müdahale edilecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin milletvekilleriyle gerçekleştirdiği üçüncü toplantının bitimine yakın kameraların karşısına geçti.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne ve Yunanistan ile yaşanan gerginliğe ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.

Çelik'in açıklamasından satır başları şöyle:

Herkesin kendi illerine göre ve genel anlamda bir değerlendirme yapıyoruz. İç ve dış politikaya ilişkin arkadaşlarımızın soruları oluyor. Bu çerçevede geniş kapsamlı bir toplantı yapılıyor. Sorulara dönük Cumhurbaşkanımız yanıtlar veriyor. Üçüncü toplantımızı da tamamlamak üzereyiz.

"Tıkanıklık görülen yerlere müdahale edilecektir."

"Milletvekillerimizin zaman zaman bazı bürokratik makamlarda bu hızı göremedikleri değerlendirmeleri oluyor. Tıkanıklıklar gözden geçirilecek."

"Bir şeyleri varsa buna kimse kapalı değil. Cumhurbaşkanımız buna geni bir alan açıyor. Sistemin güçlendirilmesi, vatandaşın memnuniyetinin araştırılmasına yönelik bir görüşleri varsa memnuniyetle yaklaşırız."

"(Yunanistan'a tepki) Bir devlet adamının konuşması gereken üsluptan son derece uzak bir şekilde konuşmuştur. Kullandığı üslup bir devlet adamı üslubu değil."

"Rus kesiminin tek başına AB'ye alınmasının sorun olduğunu onlar da söylerler. Rum kesiminin haylaz çocuk olma durumu Avrupa Birliği içinde de konuşuluyor."

"Son derece sırdan bir üslup kullanmasın Türkiye'nin dostluğu kıymetlidir. Ama Yunanistan Dışişleri bakanı bu üslupla devam edecekse bu iyi olmayacaktır."

"Türkiye Cumhuriyeti'nin haklarını gasp etmeye çalışıyorlar. KKTC'nin açıklamalarını destekliyoruz. "

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.