AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'Gara' yorumuna tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'Gara' yorumuna tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik, ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu’nun "Gara operasyonu" ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gara operasyonu ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. 

Çelik, "Türkiye Cumhurbaşkanı’nı itham etmesi, Türkiye’nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyondur." dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelik, “13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır” diyerek Türkiye Cumhurbaşkanı’nı itham etmesi, Türkiye’nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyondur. Teröre karşı söylenmesi gereken sözün, Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenmesi, terörün siyasi propagandasından başka birşey değildir. PKK terör örgütüne söylemesi gereken sözün Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenmesi sadece terörün sözcülerinden duyduğumuz karanlık bir yaklaşımdır." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gara operasyonu ile ilgili, "13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan'dır. Davul zurnayla operasyon başlattı. Güle oynaya kongre yapıyorlar, Erdoğan'ın keyfi yerinde, bir de şehit annesini telefonla bağlatıyorlar" diye konuşmuştu.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.