Kılıçdaroğlu'ndan 'Gara' yorumu: Türkiye'yi yöneten ben miyim?

Kılıçdaroğlu'ndan 'Gara' yorumu: Türkiye'yi yöneten ben miyim?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde düzenlenen operasyonla ilgili olarak "Başarısız olduysanız bunun bir sorumlusu olması lazım. Türkiye’yi yöneten kim ben miyim? Başarısızlığın faturasının talimatı verene kesilmesi gerek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldi.

Görüşme sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Bir başarısızlık var. Onu da Erdoğan söylüyor. Başarısız olduysanız bunun bir sorumlusu olması lazım. Türkiye’yi yöneten kim ben miyim? Başarısızlığın faturasının talimatı verene kesilmesi gerek. Şu ana kadar 5 sorunun cevabını almış değilim. Bunun cevabını hala bekliyorum. Bana değil millete vereceksin. 5 sorunun cevabının hala bekliyorum. İster Erdoğan verir, ister yetkilendirdiği biri verir"

"5.5-6 yıldır bunları ellerinde tutuyordu terör örgütü, ne yaptınız siz? Siz İstanbul seçimlerinde gittiniz terör örgütünün başından oy için destek aldınız, mektup yayınlattınız. Bunların serbest bırakılması için neden mektup istemediniz? 'Dostum Trump' diyordun papazı verirken, neden 'Yahu bizim şu vatandaşlarımızı da alalım bir şekilde' diyemedin?"

"Ben böyle söyleyince kızıyorlar. Hakaret yok sorularımda. Suçlama da yok. Sokaktaki vatandaş da bilmek zorunda. Ne yaparlarsa yapsınlar şehirlerimizi hakkını ve hukukunu hayatımın sonuna kadar savunacağım."

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum