AK Parti'den 'Melih Gökçek' açıklaması

AK Parti'den 'Melih Gökçek' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Melih Gökçek'in MHP'den aday olarak gösterileceği gündemiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

NTV canlı yayında konuşan Yazıcı, 'Gökçek'in görevden alınması iş olsun diye istenmedi' dedi.

Yazıcı'nın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde: 

"Benim gündemimde böyle bir konu yok. Bu konularda biraz mesafeliyim. Onun için görüş bildirmeyeceğim. Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı, görevini bırakması istendi. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım.

Bizim seçim takvimi çalışmamız karara bağlanmadı. Hazırlıklar tamamlandı. Önümüzdeki hafta MYK toplantımız var, orada takvim netleşir. Çalışmalarımızı tahminen söylüyorum, aralık ayı sonuna kadar bitiririz.

İttifak eden partiler ne kadarsa bir önceki seçimde aldıkları oyların toplamı yazılıyor. Bu bir öngörüdür. Siyasette matematik yok. Partiler arasında ittifak yaptık şeklinde bir deklarasyon olmasa bile sandıkta bu ittifak yapılır."

Önceki Ankadar Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ismi son günlerde 'MHP'nin Ankara adayı' olarak gündeme gelmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.