Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Melih Gökçek' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Melih Gökçek' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Melih Gökçek'in partisinin Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı olacağı iddialarını yalanlamış ancak Gökçek'in partiye şeref katacağını dile getirmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlerde MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olabileceği yönündeki söylentilerle ilgili olarak, "Melih bey benim 94'ten beri yol ve dava arkadaşım. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Melih Gökçek'in partisinin Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı olacağı iddialarını yalanlamış ancak Gökçek'in partiye şeref katacağını dile getirmişti.

Partisinin grup toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir seçim süreci içerisindeyiz. Aday ve adaylıkların nasıl olacağı konusu belli. Şu an başvurular bizim yerel yönetimler tarafından alınıyor. Bu tespitler yapıldıktan sonra gerekli değerlendirmeler yapılır. İsimler konusunda spekülasyonlara girmeyi doğru bulmuyorum.

Melih bey benim ta 94'ten beri yol ve dava arkadaşım. Bu yol ve dava arkadaşlığımızla bugüne kadar beraber geldik, bundan sonra da beraber gideceğimizi sanıyorum." diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.