AK Partili Tayyar: 'Faturamı ödemiyorum' girişimi isyana teşviktir

AK Partili Tayyar: 'Faturamı ödemiyorum' girişimi isyana teşviktir

AK Parti MKYK Üyesi Tayyar, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan zamları geri alana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini söylemesinin "isyana teşvik ve yıkıcı" olarak nitelendirdi.

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zamları geri alana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini söylemesinin "isyana teşvik ve yıkıcı" olduğunu savundu. 

Twitter'dan paylaşım yapan Tayyar, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturalarında tepki gösterdiği dünkü videosunda "Erdoğan zamları geri çekinceye kadar bugünden itibaren elektrik faturamı ödemeyeceğim" ifadelerini eleştirdi. 

Tayyar, şunları kaydetti:

"Elektrik fiyatlandırmasına ilişkin itiraz ve öneri, demokratik haktır. Ancak Kılıçdaroğlu’nun ‘faturamı ödemiyorum’ diyerek başlattığı girişim, iyi niyetten uzaktır, gayri ciddidir. Hatta isyana teşviktir, yıkıcıdır. Hak meşru zeminde, siyasi sonuç sandıkta aranır."

wp-005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.