Akar'dan 'Suriye' açıklaması: TSK hazırlığını yaptı

Akar'dan 'Suriye' açıklaması: TSK hazırlığını yaptı

Milli Savunma Bakanı Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) her türlü hazırlığı yaptığını belirterek, "Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç'te de Fırat'ın doğusunda da gerekli faaliyetler yerine getirilecektir." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) her türlü hazırlığı yaptığını belirterek, "Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç'te de Fırat'ın doğusunda da gerekli faaliyetler yerine getirilecektir." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kendisine düşen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı, her türlü hazırlığı tamamdır. Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç'te de Fırat'ın doğusunda da gerekli faaliyetler, görevler yerine getirilecektir'' açıklamasını yaptı.

''Bazı hainler olayları saptırıyor, 'Kürtler, Araplar' diyor, yanlış adresler gösteriyor'' diyen Akar, ''TSK'nın tek hedefi teröristlerdir'' ifadelerini kullandı.

Bakan Akar, Kuzey Irak'ta Türk üssüne yönelik saldırıya ilişkin ise ''Erbil yönetiminin zamanında ve kapsamlı tepkisi, aldığı tedbirler, tarafımızdan memnuniyetle karşılanmıştır'' dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.