"Ali Babacan AK Parti'li 4 eski bakana teklif götürecek"

"Ali Babacan AK Parti'li 4 eski bakana teklif götürecek"

Ali Babacan'ın yeni parti için AK Partili dört eski bakana teklif götüreceği iddia edildi.

AK Parti'den istifa ederek yeni parti çalışmalarına hız veren Ali Babacan’ın, AK Parti'de bakanlık yapmış dört isme teklif götüreceği iddia edildi.

Kurucusu olduğu AK Parti'den istifa ederek 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün liderliğinde yeni parti çalışmalarına hız veren Ali Babacan'ın AK Parti'de bakanlık yapmış dört isme kuracağı partinin kurucular kurulunda yer almaları için teklif götüreceği öne sürüldü.

Parti kurma çalışmalarını sürdüren Ali Babacan kurucular kurulunu netleştirmeye başladı. Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in haberine göre Meclis’teki AK Parti’li milletvekilleri de dahil bazı siyasetçilerle ve akademisyenlerle görüşmeler yürüten Babacan’ın, daha önce AK Parti hükümetlerinde bakanlık yapmış olan Erkan Mumcu, Kürşat Tüzmen, Nimet Çubukçu ve Ertuğrul Günay’a kurucular kurulunda yer almaları için teklifte bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.